Konekeskus HiFi

Hauskat ja viihdyttävät pelit netissä

Suomalaiset pelaavat eurooppalaisella tasolla uskomattoman paljon nettipelejä. Tilastoissa suomalaiset sijoittuvat eniten rahapelejä pelaavien kansojen listalla viidenneksi käyttäen useita satoja euroja vuosittain rahapelaamiseen. Verkkopelaaminen on mullistanut täysin myös suomalaisten pelaamisen, sillä tämän päivän internet on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia pelejä, ja ne sisältävät kaikki Suomen nettikansan suosikit kuten raaputusarvat, loton ja pelikoneista tutut kolikkopelit.

Nettipelien tilanne tänä päivänä

Teknologian ja pelialan huima kehitys erityisesti 2010-luvulla on antanut peliyrityksille melkeinpä vapaat kädet pelien kehityksessä. Nykyiset tietokoneet ja jopa älypuhelimet voivat pyörittää erittäin tasokkaita pelejä, joka ei ennen ollut mahdollista. Teknisten rajoitusten puuttuessa peliyritykset ovatkin siirtyneet teemojen, animaatioiden ja grafiikoiden kehittämiseen.

Netissä voi pelata mitä tahansa maailman lottoa

Lotto on suomalaisille mieluisin ja toivotuin tapa rikastua. Lauantailoton, Eurojackpotin ja Vikingloton lisäksi pelaajat pääsevät käsiksi muiden maiden lottoihin kuten Yhdysvaltojen megapotteja jakavaan Powerball-arvontaan. Monet rahapelisivustot sisältävät niin ikään kaikkien muiden Euroopan maiden lotot, joissa on palkintoina kymmeniä miljoonia euroja. Valitse lotto, pelaa valitut numerot ja jää odottamaan. Täten lottojännitystä voi levittää koko viikolle.

Suositut kolikkopelit käsittelevät tuttuja teemoja

Suomalaiset tuntevat kolikkopelit ja pelaamisen kuin omat varpaansa. Viihdyttävien kolikkopelien suosittuja teemoja netissä ovat televisiosarjat, historialliset hahmot, elokuvat ja sarjakuvahahmot. Monista uutuuselokuvista on tehty jo kolikkopeli kauan ennen ensi-iltaa. Lisäksi juhlapäivät ja erilaiset aiheteemat ovat inspiroineet satoja kolikkopelejä. Erityisesti joulu ja Halloweeniin ovat pelaajien suosikkiteemoja. Tunnettuja teemapelejä ovat esimerkiksi Game of Thrones, Jurassic World ja Spiderman. Mikä onkaan viihdyttävämpää kuin voittaa käteistä rahaa pelaten lempielokuvan hahmoilla?

Päätä pelihetki raaputtamalla muutama arpa

Raaputusarvat eivät tarvitse aiempaa kokemusta tai tietoutta vaan pelkästään suuren määrän onnea. Netissä arpojen ostaminen tapahtuu samalla tavalla kuin esimerkiksi kioskilla, mutta vaihtoehtoja on huomattavasti enemmän ja voittoja irtoaa runsaammalla kädellä. Jotkut sivustot tarjoavat ensirekisteröityville jopa ilmaisen raaputusarvan.Netti tarjoaa siis huikeita pelimahdollisuuksia, joita kokeiltuaan pelaaja unohtaa pasianssin pelaamisen siihen paikkaan. Minkä tahansa pelisivuston tai pelin pelaaja valitseekin, niin ilonpito on varmasti taattua useaksi tunniksi.